Over ons

Franck Fielemon

Oprichter Omzetcoach.nl, voorschoten

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl

Bereikbaarheid Je kunt Franck bellen op 06 – 120 120 18 en mailen op franck.fielemon@omzetcoach.nl.

Jonathan Fokker

Partner en Omzetcoach, Houten

Omzetcoach Jonathan Fokker (1982) heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van ZZP en MKB ondernemers op het gebied van sales en (online) marketing, LinkedIn en Facebook. Daarnaast traint en coacht hij mensen in het buitenland (vnl. Azië en Afrika) om eigen bedrijven te starten.

Bereikbaarheid Je kunt Jonathan bellen op 0642130946 of mailen via jonathan.fokker@omzetcoach.nl.

Manon Vonk

Omzetcoach, Friesland

Omzetcoach Manon Vonk (1961) ondersteunt al jarenlang ondernemers bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van een content- en social mediastrategie. De zichtbaarheid die ondernemers daarmee creëren, bezorgt hen meer klanten en dus ook meer omzet. Manon werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer en was daarvoor 12 jaar als journalist verbonden aan AssurantieMagazine.

Je kunt Manon bereiken via 06-50504461 en manon.vonk@omzetcoach.nl 

Mark Vos

Omzetcoach, Den Haag

Omzetcoach Mark Vos (1981) is sinds 2012 actief als sales manager en business consultant o.a. voor T-Mobile. Daarvoor was hij commercieel adviseur in de financiële dienstverlening.

Je kunt Mark bellen op 06 – 185 160 35 en mailen op mark.vos@omzetcoach.nl.

Sara Hattink

Contentspecialist, Voorschoten

‘Sparkle and be simple’ is mijn motto. Stap voor stap help ik je met online zichtbaar zijn en help ik jou met het opbouwen van jouw expertisestatus. Aantrekkelijke content met toegevoegde waarde voor jouw klant is bepalend voor de mate van betrokkenheid op jouw content. Vrienden zeggen over mij dat ze het knap vinden dat ik voor veel verschillende mensen en onderwerpen oprechte interesse heb. Dat komt goed uit, want mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid helpen mij bij het maken en onderzoeken van de verhalen om mij heen.

Bereikbaarheid Je kunt Sara bereiken tijdens kantooruren op 085 – 235 5000.